Wednesday, December 22, 2010

cuti semester sudah hampir ke penghujungnye

title takde lagi skema. bulan Disember dah nak habis. tu bermakne cuti semester aku selame sebulan setengah pon nak habis dah. menyampah betol. sepatutnya 29hb ni aku dah kena balik kuantan. registration day 30hb. tapi aku plan nak balik 1hb Januari 2011. kahkahkah malas la balik awal. kelas start pun 4hb. nak wat mende dok kuantan lame lame ? buang duit je nanti. hahah maklumlah aku kaki jalan. tak boleh ade mase free sikit. mula lah kuantan di jelajah. hakhaktuih

cuti semester ni alhamdulillah aku buat something yang bermanfaat lah jugak. tak macam cuti semester sebelum ni. hampeh sungguh duduk rumah membesarkan badan pastu sendiri menyesal. cuti kali ni aku kerja ! bermanfaat tak ? hahah dah lame siot tak kerja part time macam ni. mula mula malas gak nak keje tapi bile fikir nanti habis cuti boleh mewah mewah dengan duit sendiri, dengan pantas nye aku cari keje. haha tak berape nak pantas la lepas seminggu start cuti baru aku start keje. and tak ramai pun yang tahu aku keje. kehkeh malas nak bagitau sebab nanti banyak soalan ditanya. keje ape ? kat mane ? bile start ? berape gaji ? hahah malas aku nak jawab banyak banyak kali. heh semua pun malas ape nak jadi ni -___-'

maybe last day aku keje 30hb. macam lewat sangat kan. tapi tak kesah lah. ade mase 1 hari nak packing barang. sempat kot. hmm tapi takde semangat lah nak hadap sem baru. senang kate MALAS. haha nak cuti lame lame !