Saturday, January 1, 2011

entry loser. nak nangis laju laju ! :(



tak yah nangis. tahan je ! im afraid, once i cry i couldnt stop it. i wanna think that it's not worth it. AT ALL. even i've been waiting for so long, i still wanna say it's still doesnt worth my tears. jyeah it sounds so hypocrite. loser. no wonder semalam seharian aku tak de feel langsung nak on facebook. ceh dan2 je kan. i found that he's finally in a relationship with someone. sedih betul tahu tak ?!

hi crush. there's nothing much i can say. semoga kau happy dengan dia. takde benda lain aku mintak cuma ni. semoga berkekalan lah korang. aku sedih. tapi aku lebih rela tengok orang yang aku sayang hidup gembira. menyayangi kau tak semesti nya aku perlu memiliki kau. kau happy pun cukup lah.

you know what ? lepas tengok relationship status kau dengan die, i was like err err gulp! terus sambar headset layan lagu volume paling high. aku tension tibe tibe. nak tahu lagu ape aku dengar masa tu ? BEAST - SHOCK. find the translation and you will know why i pick that song. berape puluh kali repeat lagu tu je, aku pun tak perasan. hmm, macam tak dapat terima at first. yela. lame aku sayang kau dalam diam. hari hari aku stalk kau. kau ingat senang ke aku nak terima macam tu je ? haihh. aku ingat kan kau jenis lelaki yang tak nak komitmen. nampak nye aku silap. heh

whatever it is, life must go on. for sure i cant simply throw you away. ill keep you in my heart lying with all the memories. and to you, i will always pray for your happiness. take care batman