Friday, March 25, 2011

hati meronta


lama menghilang tiba tiba muncul dengan tajuk se-annoying mungkin. eee tajuk tak boleh blah. rase nak lempang laju laju je. kkk back to the title, ape ke hal nya sampai hati meronta ronta ni ? tak, bukan cite nak best je tapi tu lah hakikat nya. hati meronta bila apa yang kita rasa sangat susah kita nak luahkan. tak mampu kita nak kongsi. tak mampu nak cerita kat sesiapa pun even kat blog picisan ni. hati sakit. sungguh. bukan semua benda kita boleh nak cerita kat orang. betul ? jadi bila sampai part simpan sendiri dalam hati ni lah aku paling lemah sekali :(

dear heart, please behave :(