Wednesday, September 7, 2011

tentang gila


assalamualaikum.
bukan tentang bulan. hampir setiap hari mak aku kerap mengalun kan madah madah seperti aku gila baju, gila tudung, gila beg, gila kasut. sory mak, cant help it ! dah dua hari poket koyak beli barang untuk rumah sewa. bajet macam anak orang kaya. puii bajet macam rumah sewa lakehouse resort. puii lagi sekali. entah kenape macam banyak pulakkk barang kena beli. ke nafsu je semate. nampak tu nak. nampak ni macam wajib beli. dan sekarang aku meluat tengok bilik sendiri. bersepah. like seriously. and one more thing, kenapa most of the things aku beli semua pink. kenapa kenapa kenapa ?! sampai bakul sampah pun pink ! OMG SCARY


Tuesday, September 6, 2011

tak faham kenapa


tolong la jangan buat macam ni :(